Portal 072info

5 razloga zbog kojih biste trebali imati seks svaku noć sa vašim mužem

Osim što seksom razvijate dublju povezanost sa partnerom, on blagonaklono djeluje na vašu psihu i samopouzdanje, a postoje i velike zdravstvene prednosti zašto biste se trebali “baciti” na partnera.

Naravno da je seks zdrav, no jeste li znali da vam dobar seksualni život može pružiti određene zdravstvene povlastice?

Stručnjaci su objasnili na koje tačno načine seks poboljšava vaše zdravlje, pa ako vam je potreban stimulans, nastavite čitati zašto je seks nešto što bi trebalo biti svrstano u kategoriju “obavezno”.

1. Biti majka jedan je od krajnjih izraza ženstvenosti koji često može izazvati osjećaj da je žena lišena ženstvenosti. Predivna je stvar da pronađete sebe putem dodira nekog drugog.

2. Ako želite da vaš suprug izgleda kao čovjek, treba da ga tretirate kao čovjeka. Držite oči otvorene. Razgovarajte o malim ulaganjima i velikom povratku.

3. Svaki dan mora da postoji makar jedan trenutak koji je samo vaš. Svake noći nakon što djecu smjestite u krevet, šansa je da ga pronađete ponovo, ipak ne postoji ništa što vas dvoje ne možete napraviti.

4. Seks ublažava stres. Za ovaj razlog ne treba dodatno objašnjenje.

5. To je toliko prokleto zabavno. Ozbiljno. Zašto uvijek tako brzo odbijemo dobre stvari u životu?

Dame, je li vam ikad palo na pamet da trebate imati seks jer ga vi zaslužujete? Da, vi to zaslužujete.

Dakle, večeras stavite djecu na spavanje. Ostavite sudove i podove neoprane.

Uzmite trenutak da se podsjetite da ste vi djevojka za koju ste se nadali da ćete biti i onda nađite vašeg dječaka i podsjetite ga da je čovjek za kojeg znate da bi mogao biti.

Podijelite članak