Portal 072info

5 znakova da on još uvijek nije prebolio bivšu

Neki bivši parovi, nakon nekog vremena, doista mogu ostati u prijateljskim odnosima i koji put popiti kavu • No, to nipošto ne uključuje druženja u kasnim večernjim satima i daleko od očiju javnosti

Postoji velika razlika između lajkanja njezinog statusa i lajkanja svake njezine slike.

1. Lajkanje slika

Ako ju još uvijek ima među prijateljima na društvenim mrežama, tu i tamo će joj nešto lajkati. Normalno je ako lajka neke važne događaje u njezinom životu, kao što su novi posao ili zaruke. No, ako lajka svaku njezinu sliku i objavu, to je već problem.

2. Druženje

Neki bivši parovi, nakon nekog vremena, doista mogu ostati u prijateljskim odnosima i koji put popiti kavu. No, to nipošto ne uključuje druženja u kasnim večernjim satima i daleko od očiju javnosti.

3. Dopisivanje

S vremena na vrijeme, oni mogu izmijeniti pokoju poruku, kako bi vidjeli što je novo u njihovim životima. I on će ti za to reći, jer nema razloga išta skrivati. No, ako je to postalo konstantno dopisivanje, o svemu što im se događa u životu i koje ti sama otkrivaš, vrijeme je za razgovor.

4. Slike i stvari

Zašto bi inače čuvao zajedničke slike i stvari koje ga podsjećaju na prošlost?

5. Brani ju

Ako je njegov odgovor, na pitanje postoji li još nešto između njih, smijanje, to je ok, jer u redu je smijati se besmislicama. Ako njegov odgovor uključuje ljutnju i optužbe da si ljubomorna, to je vjerojatno zato što on osjeća da tu postoji nešto što on mora skrivati.

Podijelite članak