6 stvari koje dečki vole na curama – ne biste vjerovali!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

1

Prekrasna kosa, čisti ten i obline? Naravno, to su stvari koje privlače dečke na prvi pogled. Ali koje stvari zaista vole na djevojkama – što im je simpatično i može ih natjerati da se zaljube preko ušiju?

Kada se družiš s nekim duže vrijeme, počneš primjećivati sitnice i upravo te male stvari privlače i vesele kod druge osobe. Isto je i s dečkima pa smo ih gnjavili da nam otkriju što to posebno vole kod djevojaka. Evo što su nam rekli!

1. Zubi

Da je osmjeh najljepši ukras lica već znamo. Ali u kombinaciji s lijepim, bijelim zubima je pun pogodak! Oralna higijena je izuzetno važna, a ovo je razlog više da vodiš računa o svojim zubićima.

2. Nespretan smijeh

Zamisli situaciju u kojoj pričaš sa simpatijom, razgovor glatko teče, opuštena si, on te nasmijava. U trenutku kad se našalio, ti prasneš u smijeh i – zarokćeš! Iako bi vjerojatno najradije propala u zemlju od srama, prema onome što dečki kažu, to uopće nije bed. Dapače, oni kažu da im je to jako simpa i cool, a ako se cura ne posrami, to znači da ima samopuzdanja što im je jako sexy.

3. Natjecateljski duh
Svatko od nas ima neki cilj; imati dobre ocjene, upisati željenu školu ili fakultet, osvojiti stipendiju ili postići dobre rezultate u nekom sportu. Dečki vole djevojke koje ne vole gubiti i koje se ne zadovoljavaju drugim mjestom. To ne znači da moraš biti najbolja u svemu nego da imaš volje potruditi se oko onog što si zacrtaš.

4. Tajni pa makar i čudni hobi
Nije važno plešeš li, pišeš knjigu ili se pripremaš za natjecanje u slaganju Rubikove kocke – sve je sexy! Iako ti je možda neugodno jer misliš da je tvoj hobi uvrnut, on će se oduševiti. Dečkima se sviđa kada su cure stravstvene po pitanju nečega, a u isto vrijeme neopterećene time što će netko misliti o njihovom hobiju.

5. Uši
Jeli to zbog toga što su uši erogena zona ili zbog nečeg drugog – ne znamo. Ali dečki su ludi za ženskim ušima! Čak i ako nisu savršene, nemojte brinuti; svejedno im se sviđaju. Povjerili su nam kako ih užasno pali kada djevojka stavi kosu iza uha. Eto dobro je za znati za ćaskanje sa simpatijom.

6. Glazbeni ukus
Možda ste mislili da je to tek jedna usputna tema prilikom upoznavanja, ali varate se. Puno dečki stvara dojam o curi na temelju njenog glazbenog ukusa. To govori mnogo o vašem stilu i ukusu. Ako se dogodi da volite iste bendove ili vrstu glazbe, na dobrom ste putu za dejt – barem dečki tako tvrde.