Portal 072info

6 USPJEŠNIH GODINA: Ag-shop Jašarević i dalje u službi kupaca

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ag-shop Jašarević danas sa razlogom slavi još jednu godišnjicu poslovanja u svijetu srebra, a zavidnih šest godina rada u kojima se nizao isključivo uspjeh i zadovoljstvo mnogobrojnih klijenata pokazatelj su kako još uvijek postoji prostor za mlade i kreativne Zeničane.

Uspješni vlasnik Ag-shopa Jašarević, mladi Kenan Jašarević, ovim poslom počeo se baviti davne 2008. godine a zahvaljujući iskustvu i tradiciji u ovom poslu koju je naslijedio i nastavio raditi sa svojim roditeljima ova zenička radnja slovi za sinonim broj jedan u zeničkoj regiji kada govorimo o srebru.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Da su Zeničani i Zeničanke prepoznali kvalitet i pristupačnost cijena kao i ambicije mladog Jašarevića pokazatelj je šest godina poslovanja, te uistinu veliki broj zadovoljnih klijenata koji svakodnevno posjećuju Ag-shop. Osim zeničke javnosti Jašarevića posjećuju i mnogobrojni Bosanci i Hercegovci iz dijaspore, a koji jednostavno uživaju u kupovini srebra budući da im iskusni Zeničanin svojim savjetima pomogne u velikoj mjeri.

Poštenim radom, vrhunskom kvalitetom i prilagođenim cijenama ekonomskoj situaciji u Bosni i Hercegovini upravo je Ag-shop Jašarević jedan od svijetlih primjera u Zenici i BiH kako se ipak može napraviti nešto u svome gradu i državi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uspješni Zeničanin oglasio se mnogobrojnim članovima oficijelne FB stranice, budući da tokom cijelog dana pristižu čestitke, kazvaši između ostalog:

“I u narednom periodu ću biti na usluzi svojim kupcima, te ću uz poštenje i povjerenje koje sam stekao kroz svoj rad nastojati da ispoštujem svoje kupce.”

Ovim putem redakcija 072info upućuje iskrene čestitke Ag-shopu Jašarević na šest godina uspješnog poslovanja, uz želje da i naredne godine rada budu protkane isključivo uspjehom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME