7 savjeta za savršeni selfie s pametnim telefonom

7 savjeta za savršeni selfie s pametnim telefonom

Ako netko zna tajne dobrog namještanja za fotografiju, onda su to svjetski modeli. Želite li snimiti savršeni selfie poslušajte njihove prijedloge.

Adriana Lima, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio i Rosie Huntington-Whiteley samo su neki od modela koji daju savjete kako se namjestiti za fotografiranje i snimiti savršeni selfie.

1. Svjetlost

Bolje ćete ispasti na fotografiji ako se namjestite blizu jakog izvora svjetlosti. Želite li svojim sljedbenicima priuštiti kadar iz zatvorenog prostora – približite se prozoru.

2. Kut gledanja

Podignite telefon iznad razine vaših očiju i tako spriječite opasnost da se na fotografiji vidi neželjeni podbradak, podočnjaci i drugi sitni nedostaci.

3. Položaj lica

Okrenite glavu u stranu, pa će vam vrat izgledati tanji na fotografiji.

4. Naglasite adute lica

Supermodeli znaju najatraktivnije dijelove tijela i njih ističu na fotografijama. Nerijetko ćete pojedinu ljepoticu vidjeti kako na fotografijama pokazuje samo jednu stranu lica. Koja je vaša bolja strana?

5, Fokus na licu

Okrenite pametni telefon tako da je fokus kamere na vašem licu. Želite li dodati malo nestašnosti u fotografiju lagano razbarušite nježne uvojke.

6. Pošaljite poljubac

Kad šaljete pusu premještate nekoliko grupa mišića na licu. Pućite usne i vizualno povećavate njihov volumen, smanjujte obujam obraza te ističete jagodice.

7. Čudotvorne aplikacije

Preuzmite aplikaciju koja vam dopušta ‘igranje’ s kontrastima i svjetlošću i tako popravite sve eventualne nedostatke.

U videu pogledajte kako se supermodeli namještaju za selfije, a u fotogaleriji poznate dame i njihove hit fotografije:

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE