7 stvari u kojima su muškarci – baš savršeni!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Koliko god željeli biti jednaki ipak postoje stvari koje muškarci mogu, a žene ne mogu. I obratno. I neke stvari ipak rade bolje nego žene. Ovo je popis stvari u kojima su muškarci tako savršeni, prema portalu TOI:

1. Jutarnji, glas
Ovo je definitivno na vrhu popisa. Muškarci imaju pretežno zavodljive baritone kada se probude. Zamislite samo nekog muškarca kada vas ujutro pogleda i zavodljivim glasom kaže: Dobro jutro!

2. Zagrljaji
Žene su te koje više vole grliti, ali kada to napravi muškarac, gotovo je savršeno. Kada vas zaštitnički zagrli muškarac, ako ste žena, imate osjećaj da vam nitko na ovome svijetu ništa ne može. A ako pritome ima čistu i mirisnu kosu ili neki opijajući parfem, to je pun pogodak.

3. Živciraju
Žene rijetko tko može toliko izbaciti iz takta kao muškarac, ali njemu nekako baš uvijek pođe za rukom da se u isto vrijeme osjećate dobro.

4. Kažu nešto potpuno neprilično, ali to ipak ispadne šarmantno
Ovo je, rekli bismo- klasik. Bez previše pojašanjavanja.

5. Sposobnost da jedu što hoće i ne brinu zbog celulita
Ok, za ovo se pobrinula priroda i stala je na stranu muškarca. Oni mogu jesti što god žele i koliko žele, a nikada ne moraju brinuti zbog celulita. Imaju gotovo savršene metabolizme koji brzo obrade svu tu količinu hrane.

6. Sposobnost da poprave stvari
Iako u današnje vrijeme to sve rjeđe vidimo, ali muškarci su ti koji od davnina popravljaju stvari i izgrađuju ih. Može i žena naučiti popraviti auto ili postaviti pločice, ali budimo realni, njima to baš ide od ruke.

7. Bogovi igre
Ova sposobnost im je jednostavno dana. Oni mogu pobijediti žene u većini videoigara, ali zasigurno će im to poći za rukom i u onoj kada morate na vrijeme povući ruku da ne dobijete “packu”. Jednostavno je, muškarci imaju bolje reflekse od žena.