Portal 072info

700emisija najdugovječnijeg modernog talk showa u BiH

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

700 emisija najdugovječnijeg modernog talk showa u BiH

Talk-show programi u našoj regiji su rijetkost, a posebno dugovječni i uspješni. Upravo takav je Dejana Talk Show koji naredne subotu slavi jubilarnu 700. emisiju na OBN-u.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Kako se sve kod nas slavi u kafani, tako će i Dejana RosuljašŠpiler proslaviti 700. izdanje u znaku kafane. Priznali mi ili ne, tamo svi rado svraćamo. A kad već svratimo, očekuju nas tamo i tamburaši da upotpune ugođaj, izazovu emocije i učine da se gosti lijepo osjećaju. Iako nekada izazivaju tužne emocije, kafanske pjesme i vrijeme provedeno uz zvuke tambure nas ustvari čine sretnim. Publici pred TV ekranima i onoj u studiju predvečerje će uljepšati sastavi Garavi, Dukati i Tuzlanski tamburaši! Pored ovih raspjevanih gostiju, kroz Dejana Talk Show prošlo je više od 8.000 gostiju raznih profila. Stručnjaci, laici, estradnjaci, internacionalne zvijezde, lokalni heroji, odnosno svatko tko je imao zanimljivu životnu priču našao je svoje mjesto u ovom vrlo gledanom talk show programu. Zahtjevna emisija za produciranje i vođenje prometnula se u jedan od projekata TV OBN koji je neodvojivi dio branda. U istom ritmu ekipa emisije predvođena Dejanom RosuljašŠpiler nastavlja i u narednom razdoblju u 2019. godini. Iako je dosta tema obrađeno i gostiju je bilo u enormnom broju, pronalaze se novi izazovi.

Osim jubilarne emisije koja je na programu u subotu u 17:30h, u istom terminu u nedjelju gledajte Dejana Talk Show pod nazivom “Život u ritmu muzike za ples“.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 1
    Share
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6