Elif osvaja najbrojniju muslimansku zemlju

Elif osvaja najbrojniju muslimansku zemlju

Trenutačno najgledanija serija u BiH Elif, na putu je postati najpopularnija turska serija ikada. Naime, osim što je ova topla priča,koju pratite u programu TV OBN, osvojila gledatelje u Europi i na Bliskom Istoku, sada pokorava i veliko tržište Indonezije.

Kolika je potražnja za Elif u ovoj zemlji sa 237 milijuna stanovnika govori i podatak da je većina glumačke postave otputovala tamo kako bi predstavila projekt.

Emre Kivilcim, Selin Sezgin, Gülçin Tunçok i Isabella Damla osvojili su svojom neposrednošću zahtjevnu publiku u ovoj mnogobrojnoj muslimanskoj zemlji, koja je inače veliko tržište, što ovoj seriji daje veliku težinu.

Sve će se epizode prikazivati na najgledanijem kanalu SCTV, a već prve epizode bilježe ogromne rejtinge. Emre Kivilcim, koji je inače najpopularniji glumac od cijele postave, na svom je Instagram profilu objavio video u kojemu jedna od tamošnjih najvećih zvijezda i pobjednik Indonežanskog Idola Charlie Van Houten pjeva naslovnu temu serije.

Za samo jedan dan snimka je privukla višeod 30.000 lajkova. Glumce zaustavljaju na ulici, stotine paparazza ih je dočekalo na zračnoj luci a primio ih je i ministar kulture.

Ova serija i u našoj zemlji ima epitet najgledanije serije, te ni u ljetnim mjesecima gledatelji TV OBN u svim krajevima BiH nisu propuštali uzbudljive nastavke. U jesenskoj shemi Elif će zadržati svoj udarni termin u 20 sati šest dana sedmično.

Zbog velikog interesovanja i nebrojenih poziva gledalaca OBN TV je odlučila izaći u susret i seriju „Elif“ emitovati od ponedjeljka do subote, šest dana sedmično.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE