Portal 072info

8 stvari koje ne voli niti jedna žena

Sigurni smo da ove stvari smetaju i vas, a najmanje što možete učiniti je razgovarati s njim o tome… 

Nemar i neurednost. Samo zato što više ne živi s mamicom koja je za njim cijeli život pospremala i koja ga nije naučila osnovnoj kućanskoj higijeni ne znači da se treba ponašati kao da ima 3 godine. Krajnje je vrijeme da odraste!

Odmjeravanje drugih žena. Shvaćamo da je nemoguće ne primjećivati druge žene, ali mogli bi se barem suzdržati od odmjeravanja u našoj blizini.

Pretjerano minglanje na zabavama. Naravno da ćete komunicirati i s drugim ljudima, to i je poanta zabave, ali to ne znači da se ne trebate vidjeti na zabavi sve od trenutka kada na zabavu stignete pa sve do trenutka kad odlazite kući.

Polovično slušanje iliti kada slušaju svaku desetu riječ koju kažemo pa pola toga ne ulove, a pola shvate pogrešno. Naravno, krive smo mi jer pričamo previše.

Ne odgovaranje na poruke zbog raznoraznih trivijalnih izgovora. Želimo odgovore, ne izgovore.

Ne zauzimanje vaše strane u prepirci. I pritom uopće nije bitno s kim se prepirete, niti oko čega. Jednostavno bi za promjenu bilo lijepo da vas podrži.

Nerazumijevanje stvarnog stanja naše svijesti. Znamo da je nemoguće čitati tuđe misli, ali osoba s kojom smo u vezi trebala bi po našem ponašanju zaključiti da smo tužni ili ljuti ili bijesni i da je upravo on za to zaslužan.

Pretjerano zadirkivanje i zlobne šale na, naravno, vaš račun. (podrazumijeva se da uzvraćanje istom mjerom znači direktan napad na njegov ego).

Podijelite članak