Youtuber Amir Hadžić zamolio nadležne institucije da ga obavijeste kad treba u zatvor

Youtuber Amir Hadžić zamolio nadležne institucije da ga obavijeste kad treba u zatvor

Bosanskohercegovački youtuber Amir Hadžić na svom Facebook profilu podijelio je da ga na neki način nadležne institucije obavijeste kad treba u zatvor i da li opšte da ide, piše 072info.

Hadžić je nedavno na Facebooku otkrio da se vratio s ročišta iz suda u Gračanici te da mu slijedi zatvorska kazna, ali i iznio optužbe na račun sudije Husejina Šerbečića.

U nastavku prenosimo novu objavu Amira Hadžića u cijelosti:

Zamolio bih nadležne institucije da me na neki način obavijeste kad trebam u zatvor i da li uopšte idem. Ovo mi treba kako bi mogao isplanirati snimanje i pokretanje istrage o sudiji Huseinu Šerbečiću i njegovoj nasilničkoj seksualnoj historiji. Dakle, potrebno mi je da znam da li da snimam odmah ili da to planiram po izlasku iz zatvora. Ukoliko ne dobijem nikakvu obavijest, rok za početak istraživanja, intervjuisanja i snimanja je 1. februar, te se do kraja godine planiram baviti samo time.

Sve informacije, fotografije ili video te bilo kakve priče i detalje koje imate o prethodno pomenutoj osobi možete od danas dostaviti na email: [email protected]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE