Mladi Zeničanin na modnoj reviji “Magic night” u Domu kulture Kakanj

Mladi Zeničanin na modnoj reviji “Magic night” u Domu kulture Kakanj

Foaje Doma kulture u Kaknju bit će domaćin modne revije “Magic night”, koja će okupiti sve zaljubljenike u modu kako iz Kaknja tako i iz okolnih gradova. Osim modne dizajnerice Nadine Kovač koja će predstaviti svoju novu kolekciju modela, na reviji će učešće zauzeti mladi i uspješni Zeničanin Armin Porča (Shikki Mikki), koji će se pobrinuti za make-up i frizure.

Talentovani Zeničanin poznat je široj javnosti od ranije po svojim neprikosnovenim frizurama, a valja pomenuti kako je bio zadužen i za izgled brojnih javnih ličnosti. Njegovim radovima oduševljeni su i brojni članovi Facebook stranice, a o njegovoj kvaliteti najbolje svjedoče brojni pozivi na manifestacije ovog i sličnog tipa.

Ova zanimljiva modna revija pod nazivom „Magic night“ pravo je osvježenje za mlade u Kaknju ali i šire jer nudi mnogo zanimljivih sadržaja koje ne smijete propustititi.

Program će upotpuniti i prijatelji ove revije, u sklopu koje će svoje radove predstaviti i Meliha Neimarlija koja ručno slika svilene marame, te Il-Ma Jewelry koja će predstaviti ručno rađeni nakit. U ovom dijelu revije za uspješniju prezentaciju djevojke će nositi odjeću butika Merkato.

Da bi ova noć bila magična program će muzički upotpuniti prijatelji ove revije: Ajša Kapetanović, muzički bend udruženja AlterVala, te Baletna škola.

Vidimo se u Domu kulture Kakanj, subota 26. decembar sa početkom u 18 sati.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE