Nova skandalozna Facebook stranica: Za Bosnu bez hidžaba

Nova skandalozna Facebook stranica: Za Bosnu bez hidžaba

Prije nekoliko dana otvorena je nova skandalozna Facebook stranica “Za Bosnu bez hidžaba”, a u opisu stranice navodi se “nema mjesta bulama u Bosni i Hercegovini“.

Autor stranice postavlja fotografije koja najgrublje vrijeđaju i ponižavaju pokrivene žene.

 

I dok neki posjetioci stranice su zgroženi ovakvim činom, drugi autoru ove stranice daju podršku poput jedne od posjetiteljica koja je pokrivenim ženama poručila:

“Kako vas nije sramota arabizirati Balkan guske jedne. Imate pustinju pa tamo haremujte, nesrećnice. Vi ste krive što su muslimani odgajani u uvjerenju da su žene slabije a zapravo smo i jače jer odgovornije i rađamo, i odgajamo a oni nam samo pomažu u toj funkciji“.

57ce83c6-305c-427c-8f73-206e0a0a0a64-3
57ce83c3-d930-4176-9b6f-207f0a0a0a64-4

Ista posjetiteljica je poručila drugim posjetiteljima: Možete komandirati svojim obrezatim debilima ali ostalima. Jok, dok je civilizacije islamofobija je najveći čin civiliziranosti…

Posjetilac koji se zgražava nad ovom stranicom poručio je autoru i posjetetiljima: “Allahova kazna je žestoka braćo i sestre ne obazirite se…“

– Jeste vi nenormalni opisati se ne može. Kojih 19 maloumnika je lajkalo ovu stranicu. Bože sačuvaj, komentar je jedne od posjetiteljica.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE