Najburniji razvodi na estradi: Ovo je TOP 5 ljubavnih brodoloma!

Najburniji razvodi na estradi: Ovo je TOP 5 ljubavnih brodoloma!

Neke bajke nemaju srećan kraj…

Cio svijet je uzdrmala informacija da se razvodi najpoznatiji glumački par, Anđelina Džoli i Bred Pit. Holivudskoj bajci je došao kraj, a o razlozima se nagađa. 

Napravili smo kratak osvrt na okončane brakove koji su uzdrmali domaću javnost. Pred vama je top 5 razvoda o kojima se najviše pisalo u srpskim medijima. 

5. ANABELA ATIJAS I GAGI ĐOGANI  Neposredno pred proslavu petnaestogodišnjice braka bračni par Đogani se razveo. Anabela je kao uzrok navela “nepomirljive razloge”.

Pjevačica je ubrzo nastavila dalje, a Gagi dugo nije krio od medija tugu zbog rastanka. Njihova učešća u rijaliti emisijama razotkrivala su pojedinosti iz nekadašnjeg zajedničkog života. 

4. GOCA TRŽAN I IVAN MARINKOVIĆ 

Goca i Ivan bili su u braku četiri godine i za to vrijeme dobili su ćerku Lenu. Buran bračni život okončao se još burnijim razvodom, a posljedica je bila isplivavanje svih prljavština na površinu.

Prijetnje i prepucavanje preko medija poslijedužeg vremena su se slegli, a svako od njih nastavio dalje. 

3. VLADIMIR STOJKOVIĆ I BOJANA STOJKOVIĆ 

Stojković i njegova bivša supruga su nakon burnih prepucavanja putem medija, zakopali ratne sekire. Bivši supružnici sada uživaju u novim brakovima. 

2. NATAŠA BEKVALAC I DAČA IKODINOVIĆ 

Ikodinović i Bekvalčeva proživljavali su ljubav iz bajke, koja je učvršćena rođenom kćerke Hane. PoslijeDačine saobraćajne nesreće sve je krenulo u pogrešnom pravcu, pa je ubrzo uslijedio i razvod.

Razlog nikada nije otkriven, a Nataša tvrdi da je konstantni pritisak medija jedan od vodećih uzroka. 

1. DARA BUBAMARA I MILAN KESIĆ 

Pjevačica je nedavno priznala da sa suprugom nije već godinu dana. Spekulisalo se da su razlog za rastajanje Darine pornografske fotografije koje su procurile u javnost. Milan je nedavno viđen u Grčkoj sa drugom djevojkom.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE