Vruće ljeto | Gdje se odmaraju poznate bh. i regionalne ličnosti

Vruće ljeto | Gdje se odmaraju poznate bh. i regionalne ličnosti

Vrijeme ljetnih odmora uveliko traje, a brojne poznate ličnosti iz Bosne i Hercegovine i regiona spakovale su kofere i zaputile se na domaće i inozemne destinacije u potrazi za zabavom i relaksacijom.

Bijeg od obaveza 

Bračni par Tarik i Lejla Filipović uživa sa porodicom i prijateljima u Dubrovniku, rodnom gradu lijepe Lejle. Glumac uživa u gostoprimstvu punice Fehime.

– Kod nas je uvijek ista ruta kada je ljetni odmor u pitanju. Bili smo u Zenici, sada smo u Dubrovniku, a onda slijedi Istra. Tamo imamo kućicu i tu se uvijek naš trokut zatvara. U Dubrovniku ćemo provesti tri sedmice, a nakon toga nastavljamo. Uživamo u lijepom vremenu i družimo se sa prijateljima – kazao nam je Filipović.

Popularni glumac Andrija Milošević, za razliku od brojnih kolega, ljetni odmor ne provodi na obalama mora nego u unutrašnjosti kontinenta, u rodnoj Crnoj Gori. Ovih dana se na društvenim mrežama pohvalio i fotografijama na kojima je u ulozi kuhara, a brojni pratioci i prijatelji uputili su mu čestitke, jer se dobro snašao u ovoj ulozi.

Za popularnog rokera Željka Bebeka i njegovu suprugu Ružicu poznato je da svaku slobodnu priliku koriste za odmor. Bračni par Bebek ljeto tradicionalno provodi na svojoj jahti “Pahuljica”, a početkom mjeseca posjetili su Prag.

Bijeg od poslovnih obaveza u Americi je pronašla manekenka bh. korijena Nermina Mekić-Piters (Pieters), koja je nedavno sa suprugom Erikom Pitersom, nogometašem reprezentacije Holandije i prvotimcem engleskog Stouk sitija, proslavila prvu godišnjicu braka i svoj rođendan. Da uživaju u ljepotama daleke Amerike, potvrđuju i fotografije koje svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama.

Bez frke

Velika glumica Mirjana Karanović proteklih dana ne skida osmijeh s lica. Nakon što je nekoliko dana provela na Adi Ciganliji, Karanović je na Instagramu objavila fotografiju s odmora na kojoj nema šminke, ističući kako se maksimalno trudi posvetiti sebi, bez razmišljanja o poslovnim obavezama. Iako nije otkrila gdje ljetuje, Karanović je napisala:

– Prvi put u dvije godine nemam frku i ne razmišljam o tome šta imam danas, da nešto ne zaboravim, moram ovo, moram ono.

Lepa Brena trenuto uživa na jahti kojom sa suprugom Slobodanom Živojinovićem krstari Jadranom. Pjevačica je poznata po tome da voli ekstremne sportove, stoga nije iznenadilo da je na društvenoj mreži Instagram objavila video na kojem se vidi kako vozi skuter.

Nakon Venecije, ponovo odmor

Nakon što je nekoliko dana uživala na odmoru u Veneciji sa sinom Markom Leom, kojeg je dobila u braku s američkim producentom Džoelom Lubinom (Joel), lijepa srbijanska glumica Marija Karan ponovo se zaputila na odmor.

Marija je ovog puta željela da destinacija ostane tajna. Nije otkrila lokaciju, ali se u društvu prijateljica slikala na brodu, gdje se vidi da uživaju u morskim čarima.

Avaz.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE