Saudijski kralj ljetovanje platio 100 miliona dolara!

Saudijski kralj ljetovanje platio 100 miliona dolara!

Bogata saudijska kraljevska obitelj poznata je po rastrošnom ponašanju na ljetovanjima

Saudijski kralj Salman navodno je potrošio 100 milijuna dolara na ljetovanju u Maroku, donosi britanski Independent.

Kralja je dočekao marokanski premijer Saadeddine Othmani u zračnoj luci Tangier u srpnju, nakon što je krenuo prema svojoj ljetnoj palači, tvrde lokalni mediji.

Kralj Salman stigao je na godišnji odmor s pratnjom od preko 1.000 ljudi, prema pisanju Haaretza. Ministri, savjetnici i rodbina bili su upisani u najluksuznije hotele u gradu.

Janan Harb Ljubavnička pravda Life Tajna žena saudijskog kralja – nitko za nju nije smio znati Godine 2016. izvršena su velika renoviranja na vili, uključujući dodavanje novih zgrada, helipad i veliki šator za zabavu.

Ovogodišnji posjet dočekan je kao dobrodošao poticaj lokalnom gospodarstvu, a očekuje se da će godišnji odmor donijeti za 1,5 posto inozemnih turističkih prihoda zemlje, piše španjolska La Vanguardia.

Prošlog ljeta, 100 crnih Mercedesa i Range Rovera bili su na raspolaganju da prate kralja i njegovu kraljevsku svitu po gradu, donio je The New York Timesu.

Katarski emir Emir Al-Thani Opasna situacija Top News Njemačko upozorenje: “Bit će rata!” Njegov ogromni kompleks u Tangieru u blizini rta Spartel, iznad plaža Jbilia, također uključuje i vlastite zdravstvene ustanove i luksuzne restorane.

Kralj Salman posjeduje posjede diljem svijeta, uključujući nekoliko apartmana u Parizu, dvorac na Azorima u Francuskoj i palaču u Marbelli.

No, za njegovo ljetno sklonište u Tangieru se priča da mu je omiljeno, od brojnih nekretnina širom svijeta.

Express.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE