Uručili im bajramske paketiće: A-sda Zenica obradovala štićenike JU Dom porodica

Uručili im bajramske paketiće: A-sda Zenica obradovala štićenike JU Dom porodica

Stranka demokratske aktivnosti (A-SDA) Zenica danas je posjetila Dom porodicu Zenica, gdje je brojne štićenike ove ustanove obradovala bajramskim paketićima.

Na ovaj način, još jednom su pokazali da su itekako društveno odgovorni, te da nisu zaboravili na svoje sugrađane koji su, posebno na dan Bajrama, zaboravljeni od drugih.

I dok su svim bajramovali, vijećnici A-sda u Gradskom vijeću Zenice i to Mensud Keleštura i Rusmir Isak, te Arnel Isak, predsjednik Omladinskog saveza A-sda, izmamili su osmijeh na lice svim štićenicima.

Prigodni bajramski paketići unijeli su tako radost u Dom porodicu, a posebno su bili dirljivi trenuci uručivanja paketića i neizmjerna zahvalnost kako štićenika Doma, tako i Uprave.

– Mi mladi moramo da se borimo jedni za druge. To je moja misija od koje nikada neću odustati i uvijek ću pomagati mlade! – rekao je Arnel Isak.

I vijećnici u Gradskom vijeću Zenice su poručili kako je posjeta Domu porodici i osmijeh koji su izmamili kod štićenika zapravo njihov najbolji poklon za Bajram.

[flagallery gid=85]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE