Da li joj je stalo do vas kao partnera?

Da li joj je stalo do vas kao partnera?

momak-i-devojka

Ženski mozak je bio zanimljiv od postanka prve žene. Svaki muškarac bi dao sve, samo da na trenutak shvati ženu. Nevjerovatno je koliko njima misli prođe “kroz” glavu u samo jednom minutu. Od cipela koje će nostiti na slijedećem sastanku do toga šta će kuhati narednih sedmicu dana.. U ovom prilogu saznati će te kako se ponaša žena kojoj je stalo do njenog partnera (momka) i ona kojoj nije stalo..

Ako kasni na prvom sastanku, želi dati do znanja da je baš ona ta koju “vrijedi čekati”, te da je ona “glavna”.Muškarci, nemojte to uzimati za zlo. Ukoliko kasni na svakom, narednom sastanku (ako ste u vezi), onda je to jedan od znakova da joj nije stalo do vas. Bez obzira što smišlja razne izgovore zbog kojih je zakasnila. A ako dođe ranije bar 2-3 minute onda je riječ o ženi koja zna što želi i nema potrebe da se predstavlja u drugačijem izdanju.

Ako vas krije od svojih prijateljica, znači da vas se stidi i da joj nešto smeta po pitanju vašeg fizičkog izgleda.

Ako uvijek ima opravdanja da ne izađe sa vama, to definitivno znači kraj.

Ako šuti dok ste zajedno, a vi pričate.. Dosadno joj je i razmišlja o drugim stvarima.

Ako se šminka i sređuje svaki put kada izlazite to govori da joj je stalo do vas i da ne želi da primjetite neke njene fizičke nedostatke. Šminka ženi daje sigurnost i pouzdanost.

Ako je na online na facebook-u, a ne javi se (a u vezi ste, prethodno nije bilo konflikta) nije joj stalo.

Ako joj ne smetaju vaše prijateljice, to znači da joj je svejedno što ste nekada okruženi ženskim društvom. Samim tim sve je jasno.

Ako se ne smije sa vama, to je također nedostatak ljubavi. Ne ljubi vas dugo i slasno. Vaša ruka kada je zagrlite joj smeta.. Kritikuje vas zbog izbora kafića u koji ste došli sjesti. To znači da traži dlaku u jajetu, kako bi prekinula. Obratite pažnju i na to kako se ponaša kada je želite zagrliti, da li odmah uzvraća ili počne sa nekom pričom. Da li vaši zagrljaji traju duže od 30 sekundi?

Ali djevojke nekada ne žele biti te koje će okončati vezu. Iz ovih ili onih razloga. Glumit će ljubav, praviti se ljubomornima. I onda kada shvate da je to pogrešno (ako vi za to vrijeme ne sami ne shvatite i ne prekinete vezu) one će to okončati i reći da je do njih, da ste vi savršen, divan i krasan muškarac. Da vas ona ne zaslušuje i još brdo laži.  Zato dobro pogledajte kako se vaša trenutna djevojka ponaša, ako ima bilo što od gore navedenih stavki okončajte vezu ili otovoreno popričajte o svemu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS