Pogledajte kako djevojka od milijardu dolara zapravo izgleda bez šminke

Pogledajte kako djevojka od milijardu dolara zapravo izgleda bez šminke

Iako je u javnosti i na društvenim mrežama uglavnom viđamo glamurozno obučenu i do savršenstvu našminkanu, influenserica i reality zvijezda Kylie Jenner nedavno je uhvaćena kako nenašminkana ide u posjet stomatologu. Kylie Jenner na ovim fotografijama izgleda neprepoznatljivo.

U helankama i s velikim dioptrijskim naočalama, njen stil uveliko se razlikuje od onoga koji smo navikli vidjeti na Instagramu. Helanke i duksericu koje je nosila ovom prilikom dizajnirao je njen zet Kanye West.

https://www.instagram.com/p/ByIhlNUHjyc/

Iako su neki njeni fanovi bili oduševljeni njenim prirodnim izgledom, neki su požalili su je vidjeli u ovakvom izdanju i konstantirali da niko nije ružan, već samo siromašan aludirajući na estetske korekcije koje je ova 21-godišnjakinja uradila na svom licu.

Posebno je interesantno to što se Kylie u javnosti pojavila bez šminke imajući u vidu da je postala milijarderka zahvaljujući upravo njenom uspješnom asortimanu šminke Kylie Cosmetics.

https://www.instagram.com/p/ByrVND9nmuj/

Naime, prema ovogodišnjoj Forbesovoj listi milijardera Kylie Jenner je službeno postala najmlađa milijarderka svih vremena, skinuvši sa trona slavnog osnivača Facebooka Marka Zuckerberga. Ova titula 21-godišnjoj Kylie konačno je dodjeljena nakon višemjesečnih špekulacija.

Klix.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE