Amel Ćurić odličnim nastupom oduševio Zeničane

Amel Ćurić odličnim nastupom oduševio Zeničane

Fenomenalnim koncertom Amela Ćurića, završena je još jedna programska noć Zenica Adventure-a. Nastup kakav će se dugo pamtiti, okupio je veliki broj posjetilaca, koji su stigli iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i iz regiona.

Posljednji put u Zenici, Amel je bio prije tačno godinu dana. Rado se sjeća tog novogodišnjeg nastupa, ali je naglasio kako će večerašnji koncert biti još bolji.

“Tačno godinu dana nisam bio u Zenici, i kad god sam pjevao atmosfera je bila odlična. Nekako su Zeničani željni dobrih koncerata, dobrih svirki, dobre zabave, a znaju se i dobro zabaviti”, poručio je uoči samog nastupa, Amel Ćurić.

Koncert je otvorio pjesmom “Što nas ima mašala”, da bi nakon toga uslijedila prava muzička poslastica, kakvu smo i navikli od Ćurića. Nizale su se pjesme kako on kaže “Od Bacha do svedaha”, a nije štedio ni riječi hvale o zeničkoj publici, te je naglasio kako je Zenica, grad u kojem je zabilježio svoje prve veće nastupe.

Završena je još jedna programska noć Drugog zimskog festivala, Zenica Adventure 2019., a već sutra nastavljamo sa našim sadržajima. Podsjećamo da će 30. decembra, svoj veliki koncert imati Šerif Konjević, a u najluđu noć nas uvodi Mostar Sevdah Reunion i sarajevski pop rock bend Regina. Vidimo se u Zenici!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE