Odvojeni ste od partnera zbog koronavirusa? Evo kako rasplamsati strast na daljinu

Odvojeni ste od partnera zbog koronavirusa? Evo kako rasplamsati strast na daljinu

Uslijed pandemije koronavirusa, cijeli svijet je morao ekspresno promijeniti svoje navike.

Preporučuje se društveno distanciranje, a neki od nas su već primorani i na samoizolaciju. Ako ste i vi jedni od njih te ste udaljeni od ljubavnog partnera, ne brinite. Postoje brojni načini kako održavati ljubavnu iskru, pa čak i dodatno rasplamsati strasti – na daljinu, piše Index.hr

Štaviše, zahvaljujući stvarima poput telefonskog seksa, vaša veza može postati još jača.

Mogućnosti su nebrojene. Ako ste novi u istraživanju ovakvog vođenja ljubavi, možda će vam biti lakše komunicirati isključivo uz pomoć slušalice. Pustite mašti na volju i opustite se.

Ne doživljavajte sve previše ozbiljno. Pitajte partnera šta ima na sebi i opišite mu šta vi nosite. Opišite mu i šta  radite, kako se dodirujete te o čemu maštate.

Oni malo hrabriji mogu uključiti i kameru.

Ne zaboravite na seksi rublje koje će dodatno rasplamsati strasti, čak i na daljinu. Ovo je idealna prilika da iskoristite čari online shoppinga pa možete i partnera uključiti u odabir izazovnog rublja. Pošaljite mu fotografije kompletića koji vam se sviđaju te ga pitajte za savjet. Vjerujte, ovo će na njega djelovati poput predigre.

Još jedna opcija je i slanje izazovnih fotografija. Mogućnosti su neograničene. Čak i ako se ne želite potpuno skinuti, dovoljno je da napunite kadu, napravite sapunicu i sve zabilježite fotoaparatom.

Oni hrabriji, znate što vam je činiti…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE