Hukić: Moramo popraviti utisak poslije utakmice u Sarajevu

Hukić: Moramo popraviti utisak poslije utakmice u Sarajevu

Nizah Hukic NK CELIKDanas je u prostorijama Nogometnog kluba Čelik održana press konferencija pred sutrašnji susret sa Radnikom iz Bijeljine. Za novinare su govorili šef stručnog štaba Nizah Hukić i kapetan Emir Jusić.

Trener Čelika se osvrnuo na utakmicu sa Željezničarom i rekao: 

“Mi moramo popraviti utisak poslije utakmice u Sarajevu, gdje smo izgubili sa visokih 3 – 0. Mislim da smo mi u stručnom štabu svjesni kao i igrači da ne smijemo dozvoliti takve oscilacije u igri ako mislimo da nešto više napravimo u kupu. Isto tako naš cilj u prvenstvu do kraja je da sakupimo što više bodova jer nije isto na kraju imati 34 i 44 boda, tako da ćemo i u ovoj utakmici sa Radnikom ići na pobjedu”.

Emir Jusić, kapiten Čelika je dodao:

“Nije nam trebao poraz protiv Željezničara, ali igrači su bili iscrpljeni, neki kartonirani, neki povrijeđeni. Što se tiče Radnika iz Bijeljine, naravno uz agresivnu i čvrstu igru mi priželjkujemo tri boda. To nam puno znači pred revanš kupa. Ako uđemo agresivno i organizovano u utakmicu, možemo sve riješiti do kraja prvog poluvremena, te u drugom poluvremenu prebaciti u manju brzinu i sačuvati energiju za revanš sa Širokim Brijegom”.

Utakmica između Čelika i Radnika se odigrava u subotu sa početkom u 16 : 30h.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE