NA NJEGOVO MJESTO DOLAZI NEKO DRUGI: Saši odzvonilo u “Grandu”?

NA NJEGOVO MJESTO DOLAZI NEKO DRUGI: Saši odzvonilo u “Grandu”?

Zluradi jezici kažu da je Saši Popoviću odzvonilo u Grandu! Naime, onaj ko je kupio Grand ostavio ga je za direktora sa godišnjom penzijom vrtoglave cifre. Sada na njegovo mjesto navodno treba doći neko drugi.

Ali, to su priče neupućenih koji ne znaju da Saša i dalje vedri i oblači Grand produkcijom, da je njegov projekat Zvezde Granda i da će on do kraja svog života biti glavni u onome što je stvorio. On naprosto ne može da živi bez muzike i bez novih kreacija u svojoj produkciji. Na mjestu direktora je Goran Šljivić koji se brine o izdanjima i nešto „sitnijim“ odlukama koje može verifikovati jedino uz Sašino aminovanje.

A u posljednoj emisiji „Zvezda Granda“ desiila se i ishitrena i nepromišljena izjava Jelena Karleuše pa je tako Sašu Popovića nazvala polovičnim seljakom. Uvidjevši vlastitu grešku, pretjerana “kritičarka” se pokušala “oprati” kod Saleta hvaleći kasnije njegova dostignuća, utrošeni novac u Grandovo zdanje i još mnogo toga. U više navrata se govorilo kako im je Sašina podrška značila u karijerama pa i ta stolica na kojoj sjede.

Nekima iz žirija je, isitine radi, “budio” karijere, nekima održavao a nekima donio popularnost. Adrese njegovih poruka bile su više nego poznate.

Express

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE