MILIJANA UPOZNALA NOVOG DEČKA NA FEJSBUKU? Evo kako ga je prihvatila njena porodica!

MILIJANA UPOZNALA NOVOG DEČKA NA FEJSBUKU? Evo kako ga je prihvatila njena porodica!

Milijanu Bogdanović je javnost upoznala kao djevojku koja je bez pardona priznala da voli i po nekoliko decenija starije muškarce. Njen brak sa Milojkom Božićem je u postupku razvoda, a Milijana je našla drugog muškarca koji je učinio srećnom.

Milijana je zvanično potvrdila da je od večeras dio rijaliti programa “Parovi”, a onda otkrila i detalje veze sa novim muškarcem Milošem, nakon razvoda:

– Dobro je poznato da ja uvijek radim ono što volim. Za sada je za moj osmijeh na licu zaslužan Miloš. I da, ja sam kupila novi auto, ali još uvijek nisam u mogućnosti da ga vozim – rekla je Milijana

– To između nas se desilo sasvim slučajno. Vidjela sam njegovu fotografiju na Fejsbuku, poslala sam mu poruku i počeli smo da se viđamo. On je bio za to da ne izlazi u javnost, ali ja sam uspjela u svom, i izašle su fotografije na portalima – rekla je ona i dodala:

– Moji su prihvatili Miloša, mama i sestra mnogo bolje nego otac, ali više me to ne dotiče – rekla je ona.

– Još uvijek se Milojko i ja nismo razveli. Ročište je zakazano za 2. decembar, voljela bih da se to u što kraćem roku. Milojko je težak na materijalnim stvarima, tako da mu poklanjam sve – objasnila je Bogdanovićeva.

sd

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE