Priča o Mostarcu kojeg su skupo koštale jeftine gaće: Život mi se u tren oka pretvorio u pravi pakao!

Priča o Mostarcu kojeg su skupo koštale jeftine gaće: Život mi se u tren oka pretvorio u pravi pakao!

Jeftin donji veš može vas skupo koštati. Priča jednog Mostarca, koji je zbog veša imao gadnih problema, to potvrđuje, prenosi hercegovina.info.

Evo njegovog iskustva…

“Kada sam kupio donji veša na nekoj akciji, nisam ni u snu mogao zamisliti kakve će mi to probleme donijeti. Veš sam kupio u jednom tržnom centru, nije važno kojem jer sam istu marku vidio u par njih. Uglavnom taj veš se prodavao na akciji i cijena je bila 4 KM. Kupio sam pet komada, i bio sam zadovoljan tom kupovinom.

Veš je bilo proizvedeno u Kini, a na sebi je imalo oznaku SUPER SPORT.

Nakon nekog vremena počeo sam osjećati neugodan svrab između međunožja, ali sam to olako shvatio, te sam mislio da je u pitanju znoj. Uglavnom, počeo sam se mazati običnom Nivea kremom, ali s vremenom to nije prestajalo, čak se i proširilo. Otišao sam doktoru koji mi je također propisao neku umirujuću kremu, ali ni nakon toga svrab i neogodno peckanje nisu mi pomogli.

Najgore od svega je što mi svrab nije dao spavati, a počeo sam zbog toga izbjegavati odlaziti sa društvom na kafu. Život mi se u tren oka zbog svrabeži pretvorio u pravi pakao.

Kako to nije popuštalo odlučio sam spas ili savjet potražiti kod komšija, te sam na preporuku prijatelja otišao u Srbiju kod privatnog ljekara. Prvi posjet bio je rutinski, a kada sam otišao drugi put na detaljne pretrage čovjek mi je rekao da mi je svrab alergijska reakcija na tkaninu.

Pogađate riječ je o akcijskom vešu koje mi je izazvalo alergije, i koje me na kraju skupo stajalo. Od kada ne koristim taj veš, nemam više nikakvih problema sa svrabom i alergijama.”

Avaz.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE