Otkrivamo ko su najpopularniji članovi u tvom društvu

Otkrivamo ko su najpopularniji članovi u tvom društvu

Istraživanje je proveo Centar za ovisnosti i mentalno zdravlje u Kanadi • Ono je otkrilo kako su ljudi, koji vole popiti malo više od ostalih u društvu, ujedno i popularniji.

Dobili smo i službenu potvrdu onoga što smo već odavno znali.

Istraživanje je proveo Centar za ovisnosti i mentalno zdravlje u Kanadi, a ono je otkrilo kako su ljudi, koji vole popiti malo više od ostalih, ujedno i najpopularniji članovi društva.

Istraživanje je provedeno na 357 mladih ljudi, a pratili su se njihovi izlasci u kafiće. Radilo se o istospolnim grupama, a promatrao se svaki član, koliko je pića popio tijekom večeri te koliki je bio njegov utjecaj na ostale članove.

Oni članovi, koji su popili više od ostalih, ujedno su bili i najpopularniji. Također, učestalost konzumiranja alkohola u društvu važnija je muškarcima, nego ženama, što je sasvim logično. No, iako je istraživanje otkrilo kako popularnost članova grupe raste, kako raste i konzumacija pića, ipak postoji ograničenje.

Pod uvjetom da uopće možete popiti toliko (prije svega mislimo na pripadnice ljepšeg spola), nakon 12 pića, vaš se status u društvu itekako može promijeniti i to na gore. Vrlo vjerojatno zbog drugačijeg, odnosno hrabrijeg ponašanja, koje bi vašim prijateljima moglo ići itekako na živce.

Što kažete na rezultate?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE