OGORČENA NA POPOVIĆA: Zorica napušta ‘Zvezde Granda’?!

OGORČENA NA POPOVIĆA: Zorica napušta ‘Zvezde Granda’?!

Zorica Brunclik, koja je ostavila najveći utisak na publiku i takmičare, od septembra po svemu sudeći neće biti član žirija u novoj sezoni “Zvezda Granda”.

Naime, pjevačica je odbila Sašu Popovića i njegovu ideju da se i dalje pojavljuje u tom prestižnom takmičenju, a razlog ove njene odluke je to što je direktor “Grand” produkcije u više navrata tokom direktnog prenosa osporio njeno stručno mišljenje, što ju je izuzetno pogodilo, doznaje Alo! od dobro obaviještenog izvora.

– Svi koji su pratili “Zvezde Granda” znaju da su Zorica i Saša tokom takmičenja imali oprečna mišljenja u vezi sa pojedinim kandidatima. Brunclikova je stekla utisak da Popović ne uvažava njeno stručno mišljenje, te da je čak sabotira, što je rezultiralo javnim prepucavanjem usred emisije, koje se nastavljalo i nakon što bi se kamere isključile. Zbog toga je pjevačica Popovićev poziv da se nađe na istoj poziciji i naredne sezone ‘ladno odbila – završava svoju priču neimenovani izvor.

Kako bi provjerili vjerodostojnost svog izvora, Alo! je htio kontaktirati folk zvijezdu Zoricu Brunclik, ali se na na telefon javio se njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, koji je rekao:

– Ja sam na nekom sastanku! Ne mogu Zoricu sada da zovem, biću kod kuće tek kasno po podne, pa me onda pozovite. Koliko sam upoznat, Zorica još pregovara sa Popovićem, ne znam šta su se dogovorili.

Izjavu direktora Saše Popovića Alo! nije uspio dobiti jer je na odmoru u Italiji.

Doznajemo.com

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE