Ispratili smo danas jednog od najhrabrijih dječaka na svijetu na liječenje van BiH

Ispratili smo danas jednog od najhrabrijih dječaka na svijetu na liječenje van BiH

Ispratili smo danas jednog od najhrabrijih dječaka na svijetu na liječenje van BiH.

Ispratili smo ga u njegovu novu borbu i sa svom srećom ovog svijeta na njegov put ka konačnoj pobjedi.

Sretno, nasmijani hrabri Maide. Da te prate u korak snaga, hrabrost i nezaustavljivost pred radosti života. Želimo tebi i tvojim roditeljima da nam se vratite što prije sa dobrim vijestima i činjenicom da Maid 2 : rak 0 ♥️

Zahvaljujemo se požrtvovanom medicinskom osoblju (ljekarima i medicinskim sestrama) sa Odjeljenja za hematologiju i onkologiju Klinike za dječije bolesti UKC Tuzla, jer su oni ti koji su njegovo prvo liječenje uspješno priveli kraju, zajedno s Maidom i roditeljima po drugi put se borili sa mnogim teškim preprekama te su sve do iscrpljenja i posljednjih opcija za njegovo liječenje u BiH neumorno radili na tome da se bezbjedno prebaci u drugu državu na liječenje.

Zahvaljujemo i Fondu za zdravstveno osiguranje i reosiguranje FBiH na brzoj intervenciji i efikasnom izmiještanju Maida van BiH o trošku Fonda.

Neizmjerno smo sretni što smo svi zajedničkim djelovanjem, dobrom koordinacijom uspjeli obezbijediti Maidu i njegovoj porodici sve što je potrebno da dobiju novu priliku da se bore za izlječenje i konačnu pobjedu.

Sretni smo, jer smo mogli biti uz Maidu i pružiti mu svoju pomoć i podršku ♥️

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE