Pjanić poslao poruku Allegriju, trener Juventusa mu poručio da će ponovo biti glavni junak

Pjanić poslao poruku Allegriju, trener Juventusa mu poručio da će ponovo biti glavni junak

Povratak Miralema Pjanića u Juventus otvorena je opcija u ljetnom prelaznom roku, a kako piše katalonski list Sport, bosanskohercegovački nogometaš razmijenio je poruke s Massimilianom Allegrijem, koji ga ponovo želi vidjeti u svojoj ekipi.

Kada je čuo vijest o Allegrijevom povratku u Juve, Pjanić se odmah javio italijanskom treneru, s kojim je tokom boravka u Torinu ostvario fenomenalnu saradnju i s kojim se sjajno razumije.

“Čestitam, treneru”, napisao je Pjanić u poruci, a prema pisanju Sporta, Max mu je odmah odgovorio:

“Hvala. Vidi, čekat ću te da ponovo radimo skupa. Ovdje ćeš opet biti glavni junak”, otvoreno mu je poručio Allegri.

Sjajni trener koji je s Juventusom osvojio pet uzastopnih naslova prvaka vratio se na klupu Stare dame nakon dvije godine odsustva, a sada ponovo želi dati Pjaniću “ključeve” veznog reda svoje ekipe.

Također, i naš igrač ima želju da ponovo obuče dres torinskog velikana, a ukoliko se klubovi dogovore, navodno bi u Juve mogao doći na jednogodišnju ili dvogodišnju posudbu.

Max Allegri ima vrlo jasne ideje i već je saopćio upravi Juventusa da bi Pjanić bio presudan kao organizator igre u njegovoj ekipi, a Sport na kraju otkriva da bh. igrač sada samo razmišlja o povratku u Juve i ponovnoj saradnji s trenerom pod čijom palicom je pružao najbolje partije u karijeri.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE