Sutra počinju sa radom bazeni u Crkvicama, ulaz besplatan

Sutra počinju sa radom bazeni u Crkvicama, ulaz besplatan

Sezona kupanja na otvorenim gradskim bazenima u Crkvicama svečano će biti otvorena sutra, a prvog dana ulaz za sve posjetioce bit će besplatan. 

Prema riječima Nedima Talića, direktora Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica, to je omogućila Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem.

“Hvala Gradskoj upravi i gradonačelniku Kasumoviću koji su odlučili sutra svim građanima omogućiti besplatan ulaz, s obzirom na to da će oni finansirati ulaznice našim posjetiocima. Kada govorimo o cijenama ulaznica, ostaju na nivou prošlogodišnjih, odnosno dvije marke za djecu i četiri za odrasle”, kazao je Talić.

Poručio je kako se zahvaljuje Javnom preduzeću “Vodovod i kanalizacija”, a koji su im pomogli da otklone sve poteškoće i stave u funkciju bazene za novu sezonu kupanja.

“Potrudili smo se osvježiti izgled bazena, ofarbati ih i učiniti ljepšim. Kada govorimo o predstojećoj sezoni, obećavamo kako će biti dosta sadržaja među kojima je i koncert popularne muzičke zvijezde”, najavio je Talić.

Prvi dan kupanja na bazenima zvanično počinje sutra u 10 sati.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE