ŽELIM DA RADIM,DRUŽIM SE SA PUBLIKOM,HOĆU DA ME OSTAVE NA MIRU: Isak Šabanović znao da nije nova “Zvezda Granda”

ŽELIM DA RADIM,DRUŽIM SE SA PUBLIKOM,HOĆU DA ME OSTAVE NA MIRU: Isak Šabanović znao da nije nova “Zvezda Granda”

Talentovani pevač Isak Šabanović tokom cele sezone „Zvezda Granda“ važio za glavnog favorita, ali je ipak na finalnoj večeri završio na drugom mjestu.

Dvadesetpetogodišnji pevač iz Crne Gore ne ojseća se kao poraženi, a objasnio je i zbog čega.ako je od samog početka važio za glavnog i jedinog favorita, pitanje njegovog eventualnog razočarenja se nametnulo samo od sebe, a pjevač je priznao da je za njega i drugo mesto veliki uspjeh i nešto što je bilo iznad njegovih očekivanja.

-Prezadovoljan sam što sam došao do finala. Mislio sam da ću ranije napustiti takmičenje. Veliko je zadovoljstvo ovdje biti, jer sve ovo nisam mogao ni da sanjam dok nisam postao zvezda „Granda“. Kada sam se prijavio, ja nisam znao da ću stići do finala i onda kada se sve ovo dogodilo jedva sam čekao da se i završi – kaže Isak.

Bez obzira na to što je veliki dio javnosti koja prati takmičenje bio ubeijđen da će mladi Crnogorac i trijumfovati ove godine, on tvrdi da je znao da prvo mjesto nije rezervisano za njega.

-Znao sam da to nije namjenjeno meni. Želim da putujem, zarađujem, da pjevam i družim se sa publikom. Mahiru sam odmah rekao da mu želim pobjedu.Želim da me ostave na miru- kaže Isak.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE