Jedan od najtraženijih nogometaša u Engleskoj uhapšen zbog seksualnog napada

Jedan od najtraženijih nogometaša u Engleskoj uhapšen zbog seksualnog napada

Zvijezda engleskog Brightona i nogometaš koji je za sebe rekao da je najbolji veznjak u čitavom Premiershipu – Yves Bissouma s lisicama na rukama izveden je iz jednog noćnog kluba u srijedu u ranim jutarnjim satima.

Najtraženiji igrač Brightona proveo je jučerašnji dan u pritvoru, a šokirani svjedoci privođenja tvrde kako je Bissouma iz ispunjenog noćnog kluba izašao s lisicama na rukama i to u trenutku dok je tulumario sa svojim 40-godišnjim prijateljem, koji je također uhapšen.

https://twitter.com/futbolbible/status/1445876478957207553?s=21

Navodi se da je priveden u popularnom gradskom mjestu “The Arch” u dva sata poslije ponoći, a navodno je u tom trenutku bila održana popularna studentska proslava.

“Ljudi su bili šokirani kada su vidjeli Bissoumu u klubu. On je trenutno najbolji igrač Brightona i definitivno je svima zapao za oko. Još više su bili šokirani kada su vidjeli da ga odvode s lisicama na rukama ispred kluba”, navodno je rekao jedan od svjedoka.

Mediji u Engleskoj pišu da je ovaj veznjak uhapšen zbog sumnje u seksualno zlostavljanje, no još uvijek nije poznato o kojem slučaju se radi niti šta je konkretno u pitanju.

Ovaj nogometaš je 2018. godine potpisao za Brighton iz francuskog Lillea za 15 miliona funti, a tokom ljetnog prijelaznog roka bio je meta najvećih engleskih klubova koji su ga željeli dovesti u svoje redove.

Interes za njegov potpis pokazali su Liverpool, Manchester United i Arsenal, no niko od pomenutih timova na kraju nije platio traženih 50 miliona funti.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE