Gradonačelnik Kasumović nastavlja posjete mjesnim zajednicama

Gradonačelnik Kasumović nastavlja posjete mjesnim zajednicama

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, sa saradnicima, nastavit će sutra, 3. novembra, posjete mjesnim zajednicama na području Grada Zenice.

Riječ je o tradicionalnim obilascima gradonačelnika i saradnika gdje se u direktnom razgovoru sa građanima utvrđuju prioritetni zadaci za poboljšanje uslova života u svim zeničkim mjesnim zajednicama.

“Obilazimo svaku mjesnu zajednicu kako bismo kroz razgovor sa mještanima čuli koji su to njihovi prioriteti, te da uradimo ono što možemo u ovoj godini. Osim toga, u toku je izrada i Budžeta za narednu godinu, te kroz direktnu komunikaciju sa mještanima želimo čuti šta su to njihovi prioriteti kako bismo sredstva za te projekte mogli predvidjeti u Budžetu za 2022. godinu”, rekao je gradonačelnk Zenice Fuad Kasumović.

Tako je za sutra planirana posjeta mjesnim zajednicama i to Broda u 13.30 sati, Čajdraš/Vjetrenice u 14.30 sati, Lokvine u 15.30 sati, te Janjac u 16.30 sati.

Za četvrtak, 4. novembar, planirana je posjeta mjesnim zajednicama i to Stranjani u 14.30 sati, Pojske u 15.30 sati, te Vrselje u 16.30 sati.

Podsjetimo, gradonačelnik Kasumović do sada je posjetio 17 mjesnih zajednica, gdje su dogovoreni prioritetni projekti koji će se realizirati u narednom periodu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE