Neymar izgubio loptu, saigrač mu poručio da smiri igru pa se nakon toga posvađali na terenu

Neymar izgubio loptu, saigrač mu poručio da smiri igru pa se nakon toga posvađali na terenu

Brazilski nogometaš Neymar tokom meča 5. kola grupne faze Lige prvaka protiv Manchester Cityja ušao je u žustru raspravu sa saigračem Leonardom Paredesom i to nakon što je izgubio jednu loptu na sredini terena.

Neymar je u finišu prvog poluvremena uzeo jednu loptu na svojoj polovini, krenuo je s njom nazad prema vlastitom golu i to u trenutku dok su se tri njegova saigrača doslovno ukopala u mjestu, a nakon što je pokušao dodati prema naprijed, pogriješio je dodavanje i izgubio loptu.

Paredes je odmah gestikulirao Neymaru da smiri igru i da ne žuri, a zvijezdi PSG-a se to nije svidjelo pa je krenula svađa i nešto žustrija rasprava na terenu. Jasno, City je tokom prvog poluvremenu bio znatno bolja ekipa i ovakva svađa samo je plod loše igre francuskog tima.

Situaciju možete pogledati ovdje.

Neymar je na kraju rukama odmahnuo prema Paredesu i jasno mu stavio do znanja da ne želi trpiti kritike, a brojni evropski mediji izdvojili su ovaj detalj te napisali da on najbolje pokazuje da međusobni odnosi u PSG-u još uvijek nisu na nivou koji se traži i očekuje.

Podsjećamo, Manchester City je nakon preokret pobijedio rezultatom 2:1. PSG je poveo golom Mbappea, uzvratio je Sterling koji je pogodio za 1:1, a pobjedu ekipi Pepa Guardiole donio je Gabriel Jesus.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE