Dejan preklinje da mu u Zadrugu dovedu hodžu: Želi zajedno s njim da klanja i moli Allaha samo jednu stvar!

Dejan preklinje da mu u Zadrugu dovedu hodžu: Želi zajedno s njim da klanja i moli Allaha samo jednu stvar!

Dejan Dragojević navodno je tražio da mu tajno dovedu hodžu u „Zadrugu 5″. Učesnik rijalitija, koji je zbog Dalile navodno promijenio vjeru i prešao u islam, vjeruje da će molitvom vratiti suprugu, koja ga je prevarila sa Filipom Carem. U dijelu dvorišta za koji je mislio da kamere ne snimaju Dragojević se povjerio Marku Đedoviću da bi volio da se što prije vidi sa hodžom!

– Ne znam šta da radim… Moram da se pomirim sa Dalilom, shvatio sam da je i dalje volim i da ne mogu bez nje! Želim da se što prije vidim sa hodžom! Ne mora niko da zna, samo neka mi ga dovedu. Moliću se s njim da mi se vrati moja Dalila – rekao je Dejan, a Marko mu je kratko odgovorio: Ne znam koliko će ti to pomoći, ali probaj…

Ovim je Dejan navodno potvrdio saznanja da je zbog Dalile postao musliman! To je za nedavno izjavila njegova komšinica iz Gornjeg Šepka.

– Dejan, srce moje, uzeo je našu vjeru, išao u džamiju, učio Kuran, klanjao, postio ramazan, sve živo… Duša moja, da ga tako prevari. A Dejan je sve primio zbog nje, a ona tako… – govorila je komšinica Fatija za Kurir.

Dalila i Car hoće da se pomire!? Ne pokušava samo Dejan da vrati Dalilu već i njen ljubavnik Filip Car! Momak iz Crikvenice povjerio se prijateljima u Zadruzi” da priželjkuje pomirenje sa bosanskom starletom.

– Siguran sam da bi naša veza uspjela, da bismo se vjenčali i imali djecu, samo da nismo bili u “Zadruzi”. “Ub.li” su nas komentari i pritisak javnosti. Ni prema jednoj ženi nisam gajio jače emocije! Drugačija je od svih mojih bivših – rekao je Car, a gotovo u isto vrijeme i Dalila je cimerima govorila da nije preboljela ljubavnika.

– Prešla bih Filipu pr.ko seksa s Majom! Slaba sam na njega, ne mogu da zaboravim kako nam je bilo lijepo…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE