Šesti dan potrage, dva su ključna svjedoka nestanka Splićanina Mateja Periša

Šesti dan potrage, dva su ključna svjedoka nestanka Splićanina Mateja Periša

Potraga za Matejem Perišem, 27-godišnjeg mladića iz Splita, koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra oko 2:30 sati ulazi u šesti dan. 

Taksista ga odbio primiti u vozilo

Prema onome što je poznato od trenutka kada je u majici kratkih rukava izašao iz kluba “Gotik”, odnosno sudeći prema jučer objavljenim snimkama s nadzornih kamera, dvije osobe su ključni svjedoci koji bi mogli dati novo svjetlo na ovaj misterij, piše beogradski “Blic”.

Matej Periš se provodio u klubu “Gotik” zajedno sa svojim prijateljima, a navodno je izašao vani kako bi obavio nuždu, jer je klupski zahod bio zauzet. Tada je na snimku viđen kako trči, a potom prilazi taksiju, ali ga taksista odbija pustiti u vozilo.

Taj taksista je jedan od dva ključna svjedoka, te se on traži, a kao razlog njegovog nepuštanja Mateja u vozilo navodi se da je možda vidio da je Splićanin pripit.

Misteriozna djevojka

Druga osoba koja bi mogla imati važne informacije je djevojka sa snimka iz Travničke ulice. Na njemu se nazire mladić u majici s kratkim rukavima i u (najvjerojatnije) bijelim tenisicama kako trči iz smjera kružnog toka kod zgrade Geozavoda. 

Nekoliko sekundi kasnije istom ulicom, samo u kontrasmjeru, od autopraonice ka Geozavodu, trče mladić sličnog izgleda u majici kratkih rukava, ali ovog puta najvjerojatnije u crnim tenisicama s bijelim đonom, i djevojka odjevena u nešto nalik bijeloj jakni, bundi ili džemperu, piše Blic.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE