Pet stvari koje niti jedan muškarac ne želi čuti

Pet stvari koje niti jedan muškarac ne želi čuti

Razgovori o bivšim ljubavima nikad nisu dobra ideja, a tvoj dečko sigurno ne želi pričati o svojoj bivšoj curi • Jesam li debela?

Muškarci nisu previše komplicirana bića, pa komunikacija s njima ne bi trebala predstavljati prevelik problem. Ipak, neke žene jednostavno ne znaju što reći, a što prešutjeti. Ovo su stvari koje niti jedan muškarac ne želi čuti u vezi.

Jesam li debela?

Pitanje koje ima samo jedan točan odgovor, a iako ga muškarci znaju, svejedno ne vole kada im se ovakvo pitanje postavlja. Muškarci vole žene koje su sigurne u sebe, a ovo pitanje definitivno ne spada u kategoriju pitanja koje postavljaju takve žene.

Kakva je bila tvoja bivša?

Razgovori o bivšim ljubavima nikad nisu dobra ideja, a tvoj dečko sigurno ne želi pričati o svojoj bivšoj curi. S ovakvim pitanjem ćeš sigurno unazaditi komunikaciju.

Hoćeš mi poslati poruku kad se probudiš?

Možda je i htio to napraviti, ali muškarac koji osjeća pritisak da mora poslati poruku curi čim se probudi, definitivno neće biti sretan.

Zašto si pogledao onu curu?

Ljubomora je slatka u malim količinama, ali ako se ponašaš kao posesivna luđakinja, ostat ćeš bez dečka. 

Gdje nas vidiš za par godina? 

Većina muškaraca ne razmišlja o budućnosti na taj način. On živi iz tjedna u tjedan, a ako ga opterećuješ sa pitanjima o budućnosti, možda ju nećete ni imati. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE