Vrijedne lekcije koje naučimo u svojim dvadesetima

Vrijedne lekcije koje naučimo u svojim dvadesetima

O čemu god bila riječ, ako ti se javio onaj mali i čudan osjećaj u trbuhu da nešto s tim ne valja, poslušaj ga • On obično ne griješi, iako priznajemo da postoje iznimke

Tome one i služe, među ostalim, zar ne?

1. Kreni dalje

To je vrijeme kada naučiš da ako nešto ne uspijeva (veza, prijateljstvo, posao), to treba prihvatiti tako kako jest i pustiti. I baš nikad se ne osvrtati, piše “Index“.

2. Osjećaj u trbuhu

O čemu god bila riječ, ako ti se javi onaj mali i čudan osjećaj u trbuhu da nešto s tim ne valja, poslušaj ga. On obično ne griješi, iako priznajemo da postoje iznimke.

3. Iskustva

Nekad si možda patila na najskuplje cipele i morala imati 4 iste crne haljine u ormaru. Danas ćeš taj novac prije uložiti u neko iskustvo, kojeg ćeš se sjećati cijeli život, a ne do pojave nekog novog trenda.

4. Sasvim je u redu reći ne

Ponekad trebaš misliti samo na sebe i svoju dobrobit. Ako osjećaš pritisak i jedva pronalaziš vremena za opuštanje, sasvim je u redu drugima reći “ne”. Također, to su i godine kada ne želimo više trpjeti neke stvari pa ako imamo konstruktivnu kritiku na nekoga, ne bi se trebali bojati izreći ju na glas.

5. Crvene zastavice

Još jedna stvar koju naučimo u 20-ima jest i obraćati pozornost na crvene zastavice u odnosu s drugima. Je li on previše ljubomoran? Zove li te ona samo kad treba pričati o svojim problemima, dok ju za tvoje nije briga? Iskorištavaju li te previše na poslu? Nemoj ih zanemarivati!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE