KOŠARKA: Čelik protiv Mladog Krajišnika

KOŠARKA: Čelik protiv Mladog Krajišnika

U prostorijama Košarkaškog Saveza danas je održan žrijeb polufinalnih parova Kupa Bosne i Hercegovine. Na završnom turniru koji se igra u subotu i nedjelju 7. i 8.marta u tuzlanskom Mejdanu snage će odmjeriti domaćin Jedinstvo, Mladi Krajišnik iz Banja Luke, Sloboda iz Novog Grada i Čelik iz Zenice. U subotu od 17,00 sati u prvom polufinalnom meču sastaju se Jedinstvo i Sloboda, dok od 19,00 sati u drugom polufinalnom meču igraju Mladi Krajišnik i Čelik. Finalna utakmica je na programu u nedjelju od 17,00 sati uz direktan prijenos na BHT-u.

Košarakiše Čelika u Tuzlu putuju da pokušaju odbraniti naslov pobjednika Kupa BIH osvojen prošle sezone. Ekipa se vrijedno priprema pod stručnim nadzorom šefa stručnog štaba Slobodana Kecmana i njegovih saradnika Amre Mehmedić i Almira Šišića.

S ciljem da podrži i ohrabri ekipu Čelika pred nastup u Kup-u, jednom od treninga je prisustvovala i zeničanka Jadranka Ćosić-Trkulja. Podsjetimo, Jadranka je bila dugogodišnji prvi operativac Hemofarma iz Vršca, a trenutno je angažovana u seniorskoj reprezentaciji Srbije.

Ova posjeta je svakako podigla ionako izvanredno raspoloženje u ekipi Čelika i s pravom možemo očekivati još jednu titulu u Zenici.    

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE