Pomračenje Sunca i horoskop: Ovan će biti razotkriven, Jarac nek se pripazi u saobraćaju

Pomračenje Sunca i horoskop: Ovan će biti razotkriven, Jarac nek se pripazi u saobraćaju

Pomračenje koje koje će biti 20. marta, neće biti obično, već najdulje pomračenje Sunca u Europi u posljednjih 16 godina.

Da li i vi, kao mnogi, malo strepite od pomrčenja Sunca, koje će se dogoditi ovog petka?

Ne bi trebalo, jer to je prirodna pojava koja se dešava dva puta godišnje. Ipak, ovo koje će biti 20. ožujka, neće biti obično, već najdulje pomračenje Sunca u Europi u posljednjih 16 godina, piše Kurir.

OVAN
Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju intuicije i podsvijesti upozorava da nikome ne otkrivate svoje planove. Tajna veza može biti uzrok pogoršanja odnosa s partnerom.

BIK
Sunce zaklanja Mjesec u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, pa izbjegavajte rasprave s partnerom, potpisivanje važnih ugovora i budite oprezniji u prometu.

BLIZANCI
Točka pomračenja je u astrološkom polju karijere, zato budite oprezni u odnosima s nadređenima i poslovnim partnerima. U ljubavi možete biti opterećeni događajima iz prošlosti.

RAK
Vladalac vašeg znaka, Mjesec, dominira u pojavi pomračina Sunca, što utječe na vaš ljubavni i poslovni život. Ako se bavite umjetnošću, znanošću, arheologijom, sportom ili medicinom, bit ćete uspješni.

LAV
Pomračenje Sunca, koje je vladar vašeg znaka, dogodit će se u osmom astrološkom polju strasti i novca. Opominje vas izbjegavati rizične financijske transakcije. Možete dobiti i bračnu ponudu.

DJEVICA
Sunce, vladalac vašeg polja intuicije, pomračeno od Mjeseca u kući partnerskih odnosa, nagovještava probleme na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni početkom ili krajem znaka.

VAGA
Mjesec, vladalac astrološkog polja karijere, zaklonio je Sunce koje upravlja vašim poljem neočekivanih okolnosti, što donosi dogovor o isplativom poslu s osobom na položaju.

ŠKORPION
Sunce pomračeno od Mjeseca u vašoj petoj astrološkoj kući, može dovesti do tajne romanse s nekim koga poznajete ili s kim ste nekada bili bliski.

STRIJELAC
Pomračenje Sunca u vašem četvrtom astrološkom polju, opominje vas izbjegavati rasprave s obitelji i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

JARAC
Pomračenje sunca, vladaoca astrološkog polja opasnosti u polju mentalnog stanja i komunikacija, upozorava vas izbjeći nepotrebne troškove i biti oprezniji u prometu.

VODENJAK
Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Sunce, pomračeno je u polju ljubavi i posla. To utječe na odnose s emotivnim i poslovnim partnerom. Budite strpljivi, jer vrijeme radi za vas.

RIBE
Sunce je u vašoj astrološkoj kući ličnosti zaklonjeno Mjesecom, vladaocem kuće ljubavi, pa možete uplovite u tajnu romansu s umjetnikom, liječnikom ili sportašem.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE