Džeko i Pjanić postaju saigrači u jednom od najslavnijih klubova svijeta?

Džeko i Pjanić postaju saigrači u jednom od najslavnijih klubova svijeta?

Katalonci tvrde da je Ariedo Braida, Barcelonin direktor za međunarodni nogomet, usmjerio skaute kluba još prema Paulu Pogbi (Juventus), Felipeu Andersonu (Lazio), Paulu Dybali (Palermo), Matteu Darmianu (Torino) i Miralemu Pjaniću (Roma).

Braida je jako dobro upoznat s talijanskim nogometom budući da je donedavno radio kao sportski direktor Milana.

“U Interu je napredovao do te mjere da ga je prošle godine htio dovesti Real Madrid. Riječ je o središnjem veznom nogometašu fantastične tehnike, driblinga, brzine i vizije za završni pas. U ovoj je sezoni zadržao razinu igre i poboljšao svoju učinkovitost, što potvrđuje pet golova u Serie A”, piše Mundo Deportivo i dodaje da će Kovačić, kojem je saigrač Jesus iz Intera dao nadimak “hrvatski Iniesta”, tek za mjesec dana proslaviti 21. rođendan.

Mundo Deportivo tvrdi da Barcelona prati i 21-godišnjeg argentinskog napadača Dybalu, 25-godišnjeg desnog beka Mattea Darmiana, 25-godišnjeg bosanskohercegovačkog veznjaka Miralema Pjanića i glavnog igrača Lazija 21-godišnjeg Felipea Andersona.

Nešto ranije, Sport.es je objavio kako je na listi želja katalonskog diva i Edin Džeko, pa nije isključeno kako bi dva sjajna reprezentativca BiH u skorijoj budućnosti mogli postati saigrači i u klubu.

Sport.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE