Društvenim mrežama kruži snimak žene kako navodno izvodi ritual crne magije

Društvenim mrežama kruži snimak žene kako navodno izvodi ritual crne magije

Kada pomislimo da smo na društvenim mrežama vidjeli sve što može da se vidi uvijek se dogodi trenutak kada demantujemo sami sebe, pretpostavljamo da je jedan od njih sada.

Snimci koje gledamo na društvenim mrežama postaju popularniji što ih više korisnika gleda jer i društvene mreže isti video intenzivnije predlažu drugim korisnicima.

Jedan takav snimak, koji je navodno nastao 27. oktobra 2020. godine, postao je popularan na TikToku, na njemu je kako se pretpostavlja žena koja izvodi ritual crne magije.

S obzirom da na TikToku snimak nije imao objavljenu lokaciju isti smo pronašli na Youtubeu gdje je lokacija navodno Crna Gora, a govorilo se o Sarajevu, Beogradu, Zagrebu…

Na ispod snimka na Youtube objavljeno je više detalja.

  • Neobična osoba u crnom došla je mirnim hodom iz pravca naselja Stara Varoš (u Podgorici) preko trga Božane Vučinić do kruga (koji vodi kroz prolaz zgrade do glavne ž. i bus stanice) i malog travnjaka između vojnih zgrada pored ‘Krstarice’.

Prolaznici nisu obraćali pažnju ali jednom posmatraču je privukla pažnju svojim neobičnim ponašanjem koje liči na magijski ritual. Ponavljala je stalno iste pokrete – čučne, ustane, okrene se oko svoje ose, okrene lice prema zapadu, čučne, čita nešto sa papira, pokret rukom kao da skida i baca nešto sa svog čela, pogled sastrane …

Posamtrač je uspio snimiti jedan ciklus pokreta koji su ponavljali se a nakon toga osoba je mirno otišla istim putem kojim je i došla na tu lokaciju.

Događaj se dogodio na pravoslavni praznik Sveta Petka 27.10.2020. godine – opisano je detaljno.

Čini se da je ipak sada taj video mnogo popularniji nego prije dvije godine.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

POVEZANE OBJAVE