Starleta rodom iz Skoplja nova je osoba s kojom povezuju Piquea, imaju i zajedničku fotografiju

Starleta rodom iz Skoplja nova je osoba s kojom povezuju Piquea, imaju i zajedničku fotografiju

Nakon razlaza Gerarda Piquea i Shakire zbog navodne nevjere nogometaša, mediji ne prestaju pisati o “potencijalnim” djevojkama koje su uništile dugogodišnju vezu para. Jedna od njih, a koja je posljednja dospjela u centar pozornosti je starleta Dragana Spasovska iz Sjeverne Makedonije.

Iako je priča o nevjeri još uvijek u domenu nagađanja, ne prestaju se pojavljivati dame koje bi mogle biti “krivci” za raspad jedne od najpoznatijih veza iz svijeta slavnih.

O jednoj od njih raspisali su se i mediji iz Bugarske, a sudeći po njima riječ je o starleti Dragani koja trenutno živi u ovoj zemlji.

Dragana je rođena u Skoplju, no trenutna adresa joj je u Plovdivu. Sa španskim nogometašem počeli su je povezivati nakon njihove zajedničke fotografije koja je nastala prošle godine u Dubaiju, a ispod koje se danas nižu komentari obožavatelja kojima se ovaj prizor ne dopada.

I sama starleta oglasila se o svemu, a iako je potvrdila da poznaje nogometaša, detalje je odlučila zadržati za sebe.

“Naravno da znam Piquea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći, ali o svim ostalim detaljima, svemu što kruži ovih dana, sada ne smijem govoriti”, rekla je ona za bugarske medije.

Dodala je kako je “priča o njima, vrlo aktuelna u Bugarskoj”, no da je trenutno ne bi “ni potvrdila ni negirala”.

Još uvijek nije poznato ima li između nje i Piquea nešto više ili Dragana cijelu situaciju koristi u svrhe svoje promocije.

Podsjetimo, nogometaša su španski mediji do sada povezivali sa mamom svog saigrača iz kluba Barcelona te anonimnom 20-godišnjom studenticom. U međuvremenu, javila se i navijačica Barcelone Suzy Cortez koja je tvrdila kako joj je Pique slao “neprimjerene poruke”, a nedavno je osvanula vijest i kako Španac već ima novu djevojku.

Shakira, koja iz 10-godišnje veze sa Piqueom ima i dvojicu sinova, Sashu i Milana, zvaničnim saopštenjem potvrdila je da se ona i nogometaš razilaze.

“Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju”, stoji u objavi.

Klix

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE