PREMIJERNO: Gile predstavio svoje prve pjesme (VIDEO)

PREMIJERNO: Gile predstavio svoje prve pjesme (VIDEO)

Gile

Pobjednik sedme sezone takmičenja u pjevanju 'Zvezde Granda', Amar Jašarspahić Gile, večeras je premijerno izveo svoje prve dvije pjesme u muzičkoj karijeri. Specijalna emisija u kojoj je najavljena premijera Giletovih pjesama sa nestrpljenjem se iščekivala, a ako je suditi prema reakcijama publike, novi hitovi su otpjevani.

Tako je Amar Jašarspahić iz Kaknja izveo pjesmu "Ne prestaju moje kiše", za koju muziku i tekst potpisuje Peđa Medenica, a aranžman Endži Marić.

Nakon što je premijerno izveo svoju prvu pjesmu, ubrzo je uslijedilo predstavljanje i druge muzičke numere pod nazivom "Zašto sam sam", a koje će definitivno postati za kratko vrijeme hitovi. Njegov album prvijenac trebao bi javnosti biti dostupan do kraja septembra.

Podsjećamo da će Gile sa svojim kolegama, učesnicima 'Zvezda Granda', upriličiti svojim fanovima i koncert 7. jula na stadionu FK “Rudar” u Kaknju.

Ovo će zasigurno biti pravi muzički spektakl kojim će se Gile barem jednim dijelom odužiti za nesebičnu podršku koju su mu fanovi širom BiH pružali tokom takmičenja u Srbiji.

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE