U PETAK GRUPA SKROZ: Odličan provod i ove sedmice u Starom satu

U PETAK GRUPA SKROZ: Odličan provod i ove sedmice u Starom satu

Ono što je postalo tradicija i opće poznata stvar jeste kako popularni Stari sat iz sedmice u sedmicu priređuje najbolji provod u gradu, a što za rezultat ima do posljednjeg mjesta ispunjen objekat na svakom događaju. Također je interesantno kako sve veći broj javnosti posjećuje Stari sat i radnim danima, kako bi proveli ugodne trenutke sa prijateljima opuštajući se uz kafu ili pak hladne napitke.

Ova sedmica ponovo je rezervisana za odličan provod, tako će svi posjetioci uživati u nastupu popularnog Erko&Mozart benda u četvrtak i subotu, a koji iz sedmice u sedmicu bilježe sve veću popularnost i posjećenost od strane zeničke publike.

Petak je rezervisan za spektakularno otvorenje ljetne bašte Starog sata, gdje će mnogobrojni posjetioci uživati u nastupu grupe Skroz. Ovaj događaj koji je izazvao ogromno interesovanje zeničke javnosti, biće definitivno muzički spektakl koji će se dugo prepričavati. Prihvatljive promotivne cijene Karlovačkog piva, ljubazno osoblje i veliki hitovi grupe Skroz samo su neki od razloga da petak provedete u Starom satu. Valja istaći kako pored svega navedenog, sve goste Starog sata očekuju i mnogobrojne nagrade, atraktivne hosteste i niz drugog interesantnog sadržaja koji će uveličati otvorenje ljetne bašte.

Nedjelja je tradicionalno rezervisana za jedinstvenog Brku, a koji će kao i svaki put oduševiti svojim repertoarom i biti odlična uvertira za početak nove radne sedmice.

Vidimo se u Starom satu, mjestu za najbolji provod u gradu…

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE