Voditelj se našalio sa snimkom najatraktivnije nogometašice, odmah reagovao njen izabranik

Voditelj se našalio sa snimkom najatraktivnije nogometašice, odmah reagovao njen izabranik

Jedan od najiskusnijih brazilskih sportskih novinara i TV voditelja Milton Neves (71) privukao je pažnju objavom na društvenim mrežama, ali i izazvao oštru reakciju brazilskog reprezentativca Douglasa Luiza.

Neves je objavio snimak najatraktivnije nogometašice svijeta Alishe Lehmann uz sramotan komentar. U snimku se prikazuje kako Lehmann slavi postignuti gol tako što je skočila i okrenula leđa prema kameri pokazivajući broj na dresu.

“Bez ponovnog gledanja snimka, znate li koji je broj bio na njenom dresu”, poručio je Neves u opisu videosnimka čime je aludirao da su svi gledatelji obratili pažnju na nešto drugo, a ne na broj na dresu kojeg je Lehmann pokazivala.

Nakon brojnih negativnih komentara Neves je bio primoran obrisati objavu. Međutim, to ga nije spasilo žestoke reakcije brazilskog reprezentativca Douglasa Luiza, koji je u ljubavnoj vezi s Alishom Lehmann.

“Imaš toliko godina, toliko radiš u nogometu i objaviš video u kojem ne poštuješ ženski nogomet niti igračicu koja je, u ovom slučaju, moja djevojka. Nikad nisi naučio šta je poštovanje! Dođavola”, napisao je ljutiti Luiz.

Inače, Alisha i Douglas u vezi su od novembra prošle godine. Ono što je zanimljivo, jeste da je Lehmann bila u vezi sa svojom saigračicom Ramonom Bachmann, ali se okrenula kolegi iz muškog tima Aston Ville nakon raskida.

klix.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE