Ognjen Amidžić nastavio dalje, evo sa kim se viđa poslije razvoda

Ognjen Amidžić nastavio dalje, evo sa kim se viđa poslije razvoda

Prije nekoliko mjeseci Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska zajedničkim saopštenjem objavili su da je na njihov deset godina dug brak stavljena tačka, a ubrzo nakon toga svako je krenuo svojim putem.

Za razliku od manekenke koja je i te kako aktivna na društvenim mrežama te pratioce obavještava o svakodnevnim aktivnostima, popuarnog voditelja nemamo tako često prilike da vidimo u javnosti. Sada je ekipa “Paparazzo lova” usnimila kako i sa kim on provodi svoje slobodno vrijeme, a mnogi se slažu da je Ognjen Amidžić nakon razvoda riješio da okrene novi list.

Ognjen je po svemu sudeći nastavio život dalje te pokazao da za patnju kod njega nema mjesta, a osim uobičajenih dnevnih aktivnosti koje obavlja, on je pokazao da i te kako uživa u dobrom piću i hrani te je obišao nekoliko poznatih beogradskih lokala u kojima se opuštao neko vrijeme.

Zatim, on se uputio u školsku ustanovu koju pohađa njegov nasljednik i jasno stavio do znanja da je veoma posvećen otac koji i pored brojnih obaveza pronalazi vrijeme za sina Matiju, te svoje očinske dužnosti Ognjen Amidžić nakon razvoda ne zapostavlja.

Uskoro devetogodišnjak, veoma se obradovao tati te je u punom trku potrčao u njegov zagrljaj, a simpatični dvojac zatim se uputio ka poznatom beogradskom sportskom centru gdje dječak vrijedno trenira tenis, a tata mu pruža svu podršku.

https://youtu.be/BZRPncOF3_U

(express/story)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE