Muškarac koji je osvojio 10 miliona eura traži ženu: Može plavuša ili brineta

Muškarac koji je osvojio 10 miliona eura traži ženu: Može plavuša ili brineta

Kursat Jldrm (Yildrim) iz Dortmunda u Njemačkoj 24. septembra osvojio je malo manje od 10 miliona eura na lotu i odmah je znao što treba činiti.

Inače radnik u tvornici čelika, odmah je dao otkaz i krenuo u kupovinu auta. Kupio je Ferrari 448 Pistu vrijedan 450 hiljada eura i Porsche S Cabriolet za 250 hiljada eura, a kupio je i skupocjeni luksuzni sat.

Nakon što je obavio ključne stvari 41-godišnji novopečeni milioner odlučio je potražiti nekog s kim bi podijelio bogatstvo.

– Molim vas, naglasite u svojoj priči da sam solo –  rekao je u intervjuu za njemački Bild.

– Može biti plavuša ili brineta, nije me briga – objasnio je, dodajući kako se samo želi zaljubiti i pronaći nekog s kim će putovati svijetom.

– Treba mi žena kojoj mogu vjerovati bez obzira što se dogodi – dodao je.

Njemački tabloid već je kreirao e-mail adresu na koju se potencijalne partnerice mogu javiti i koja je krcata ponudama. No, milioner je oprezan kad je riječ o ženama i novcu.

– Mogu se vrlo dobro brinuti za sebe. Poduzeo sam sve potrebne mjere. Novac je u sigurnim rukama – objasnio je, svjestan da postoje osobe koje žele biti blizu njega samo zbog novca.

Kursat i dalje igra loto, baš kao i proteklih 15 godina, a kad su ga upitali za buduće planove, odgovorio je: 

– Najbolja stvar u svemu je što može toliko ljudi učiniti sretnim. Odmah sam prebacio novac roditeljima i bratu.

Dok ne pronađe ženu iz snova, milioner planira putovanje u Afriku kako bi odnio poklone siromašnoj djeci. Izjavio je kako se molio Bogu da mu podari šansu da učini nešto dobro i da će upravo to i učiniti.

Avaz

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE