EVO SA KIM JE DUŠKO TOŠIĆ UHVAĆEN NA ZADNJEM SJEDIŠTU U ISTANBULU: Sada je sve jasno

EVO SA KIM JE DUŠKO TOŠIĆ UHVAĆEN NA ZADNJEM SJEDIŠTU U ISTANBULU: Sada je sve jasno

Iako je prošlo već neko vrijeme otkako tamo nije fudbalski aktivan, Duško Tošić u Istanbulu dan-danas slovi za rado viđenog čovjeka jer ga čitava Turska pamti po odličnim partijama.

On u posljednje vrijeme često putuje u Istanbul jer ga tamo, između ostalog, navode poslovne obaveze ali mnogi se pitaju u čijem društvu on tamo provodi vrijeme. Među prvima, možda, njegova supruga Jelena Karleuša.

Da je u pitanju poslovni put najbolje nagovještava fotografija koju je nedavno na “Instagramu” objavio poznati “Fifin” agent Miloš Malenović.

U njegovom društvu, Duško Tošić u Istanbulu provodi vrijeme ovih dana a prijatelji i kolege iskoristili su i priliku za malo uživanja pa je fotografija nastala tokom vožnje jedne luksuzne limuzine na čijem zadnjem sjedištu su njih dvojica sjedili.

U opisu fotografije može se zaključiti da u pitanju jeste poslovna saradnja pa je jasno da Duško Tošić u Istanbulu ovih dana zbog novih koraka koje će preduzeti nakon završetka igračke karijere, a zajedno sa Malenovićem bavit će se njegovom internacionalnom fudbalskom agencijom.

Za to vrijeme, njegova supruga u Beogradu se bavi potpuno drugim pitanjima a čini se da Dušku prija boravak u gradu u kojem postoji toliko ljubavi za njega od strane navijača i opšte javnosti.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE