Ovo je pet tipova cura koje ćete sresti u klubovima

Ovo je pet tipova cura koje ćete sresti u klubovima

Ako već planirate ići u lov na komade po disko klubovima (što i nije najsretnije rješenje), dobro je znati s kakvim tipovima žena ćete tamo imati posla. Obratite pozornost tko je sve na plesnom podiju, a tko “truli” za šankom.

Ovako ćete prepoznati različite tipove žena u klubu.

Traži dečka

Ona je obično s prijateljicom koja je pokušava spojiti s nekim novim. Ponekad to radi očigledno, pokazujući na muškarce u baru, ali češće je vrlo suptilna. Najbolje da im ponudite piće, pa da iz razgovora procijenite koja je “plijen”, piše Net.

Želi da zabavljati

Kad vidite veću grupu prijateljica koje mnogo piju, čagaju do iznemoglosti i izgledaju da im nitko ne treba, odmah odustanite jer ćete samo izgubiti vrijeme i novac.

Ima dečka

Zauzete djevojke prepoznati ćete po tome što flertuju i igraju igru toplo-hladno. One samo žele potvrditi svoju atraktivnost pa ih zaobiđite.

Solerica
Nju ćete zateći kako sjedi i pijucka piće dok se ostatak njezinog društva zabavlja. Obično je trijezna, pa nemojte glupirati pred njom pred njom. Ako tražite vezu, a ne samo avanturu, njoj trebate prići. Jednostavno “kako si?” će upaliti, jer joj je vjerojatno dosadno.

Umjerena

Ona pleše i uživa, ali nije potpuno van kontrole. Povremeno baca pogled na okruženje, analizirajući ponudu. To je znak da je otvorena pa joj priđite i razgovor započnite komplimentom.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE