I Suljo Domac se pridružio sarajevskim kriminalcima na TikToK: “I murija je na TikToku, odakle znaju gdje sam ja pošao”

I Suljo Domac se pridružio sarajevskim kriminalcima na TikToK: “I murija je na TikToku, odakle znaju gdje sam ja pošao”

Ime Sulje Planje često se spominje u konotaciji sa raznim krivičnim djelima i često je jedno od imena koje je “dobro poznato sarajevskoj policiji”.

Rođen je 1977. godine. Od malih nogu bio je “dijete asfalta” i upadao je u razne probleme. Više puta je privođen zbog droge, nanošenja teških povreda, tuča, pucnjava. Također, prije 6 godina je preživio i pokušaj likvidacije.

U maju prošle godine, brutalno je pretučen u ulici Sutjeska a tada nije želio otkriti ko su napadači. Ime Sulje “Domca” ponovo puni stupce sarajevskih medija, i to nakon  nemilog događaja u kojem je Planja zadobio teške povrede i još jedan muškarac izgubio život.

Samo jedan od silnih kriminalaca koji se pridružio na TikTok-u je i Suljo Domac.

“Sinoć sam zaspao u live-u, i nakon 2h dolaze mi kući da provjere da li sam živ”

Prošlo je 2h a mene murija čeka. Odakle murija zna gdje sam ja pošao? I murija je na Tiktoku, sve prate. Babe mi. Meni u avliju došle tri osmice (Audi A8), to brate to ovo , to ono. I oni mene pitaju koliko je ovo, koliko je ono. Uzmem im ja petobu.

“Kad sa zmijama radiš i pauka se bojiš”

“Treba samo jednu bumbatre nači, da zavadi na TikToku, i eto ti belaja, da bude sve zanimljivije. A ne da se psuju djeca i to. Pa da se ide na vrata jedni drugima, pa te onda policija dočeka. ”

Želim da se izvinem Faći, jer je u pravu. Previše je hejtera, ti ne kažeš ni selamalek a oni odmah ti je*u sve. Moram cenzuru ovdje staviti jer je ramazan” – samo su neke izjave koje je ispričao svojim prijateljima u live prijatlejima.

U februaru 2021. godine je izboden i tada je bio u teškom stanju. Osim toga u njegovoj kamp prikolici se predozirao jedan muškarac.

Suljo Planja poznatiji kao Suljo Domac rođen je 1977. godine. Domac je dobro poznat sarajevskoj policiji po raznim krivičnim djelima. Više puta je hapšen zbog droge, nanošenja teških povreda, pucnjava, tuča… Prije pet godina, vozilom ga je pokušao ubiti Eldin Mulić u ulici Koševo.

Ove godine u maju je brutalno pretučen u ulici Sutjeska, a Domac tada nije htio otkriti policiji ko ga je pretukao.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

POVEZANE OBJAVE